<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=131264810859910&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

4 redenen om over te stappen naar VoIP

[fa icon="calendar'] 28 juli, 2017 / Geschreven door Victor Visser

Het is inmiddels 20 jaar geleden dat VoIP (Voice over IP) op de markt kwam. U mag er dus vanuit gaan dat er inmiddels een aardige case is opgebouwd waarin de voordelen van deze telefonie zijn bewezen. In deze blog hebben wij de belangrijkste vier redenen, waarom bedrijven overstappen naar VoIP telefonie, bij onze eigen klanten geïnventariseerd en voor u op een rij gezet.

Lees meer [fa icon="long-arrow-right"]

Wat zijn de voordelen van zakelijk VoIP? Want ISDN stopt!

[fa icon="calendar'] 28 juni, 2017 / Geschreven door Victor Visser

Uit recent onderzoek blijkt dat zakelijke VoIP-telefonie de komende jaren met gemiddeld 30% per jaar groeit. Met de KPN- aankondiging van het uitfaseren van ISDN zal dit aantal alleen nog maar toenemen. Tijd om eens te kijken waarom ondernemers er massaal voor kiezen? Wat zijn de 5 belangrijkste voordelen van bellen via internet?

Lees meer [fa icon="long-arrow-right"]

Tot ziens ISDN, welkom VoIP

[fa icon="calendar'] 16 juni, 2017 / Geschreven door Victor Visser

Waarschijnlijk heeft u het al vernomen, maar het einde van bellen via ISDN is in zicht. Via een officieel persbericht liet KPN in april weten in september 2019 te gaan stoppen met de levering van telefonie over het traditionele ISDN-netwerk.

Lees meer [fa icon="long-arrow-right"]

Cloud bellen vanaf nu begrijpelijk en bereikbaar

[fa icon="calendar'] 04 augustus, 2016 / Geschreven door Victor Visser


Wanneer u uw telecommunicatie via de cloud laat verlopen, kunt u honderden euro’s per maand besparen, afhankelijk van het aantal gebruikers. Cloud bellen is flexibel, goedkoop en veilig! Maar hoe weet u nu waar u moet zijn?

Er zijn zoveel aanbieders en producten dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Trends vonden wij dit niet acceptabel. Wij vinden dat ondernemers zelf moeten kunnen bepalen wat goed voor ze is. En wij vinden ook dat je het recht hebt om goed geholpen te worden, niet alleen bij het maken van een keuze, maar ook tijdens de looptijd van je contract.

Lees meer [fa icon="long-arrow-right"]

Bellen vanuit de cloud in de praktijk

[fa icon="calendar'] 27 mei, 2016 / Geschreven door Victor Visser

Ga er maar aan staan: vijftien onafhankelijke consultants die onder de naam ‘Quarter Masters’ in netwerkverband opereren, willen een betere onderlinge samenwerking én een eenduidig gezicht naar hun (potentiële) opdrachtgevers. Zonder dat er een apart kantoorgebouw moet worden gehuurd en zonder omvangrijke investeringen in ICT-spullen zoals telefooncentrales, computerservers en speciale software. Trends ICT kwam met de oplossing in de vorm van de optimale cloud werkplek.

Lees meer [fa icon="long-arrow-right"]

Misverstanden over cloud telefonie ontzenuwd!

[fa icon="calendar'] 20 mei, 2016 / Geschreven door Victor Visser

Communiceren zonder rompslomp en financiële pijn: ongeacht of het gaat om het ‘klassieke’ telefoontje of het meer geavanceerde videobellen. Dankzij cloud telefonie is het mogelijk. En toch zijn er nog steeds misverstanden over dat onderwerp. Wij ontzenuwen de drie meest hardnekkige misverstanden.

Lees meer [fa icon="long-arrow-right"]

Voorkom ontevreden klanten: Help, ik krijg een keuzemenu

[fa icon="calendar'] 15 april, 2016 / Geschreven door Victor Visser


“Er zijn nog 53 wachtenden voor u. Op dit moment is het drukker dan normaal, waardoor wij u niet optimaal van dienst kunnen zijn. Toets 1 voor …, toets 2 voor… of toets 12 voor… Kunt u mij nogmaals uw gegevens geven? Mijn collega kan dat niet invoeren, dus daarom moet ik alles opnieuw horen.” Cabaretiers maken er graag grappen over. Klanten kunnen er zich enorm aan ergeren. En ondernemers ondervinden dat het niet altijd even optimaal werkt. Slecht ingeregelde doorkiesmenu’s, inefficiënte helpdesks. Het kan allemaal het verschil maken tussen tevreden klanten en ontevreden klanten. Kan dat niet beter?

Lees meer [fa icon="long-arrow-right"]

Marktonderzoek: internet bellen is sterk in opkomst bij ondernemers

[fa icon="calendar'] 25 maart, 2016 / Geschreven door Victor Visser


Enig idee hoeveel ondernemers in Nederland jaarlijks besteden aan telecommunicatie? Volgens een recent rapport van het toonaangevende marktonderzoeksbureau Conclusr Research gaat het om aanzienlijke bedragen. “Zo’n 42 procent van alle bestedingen aan ICT gaan naar tele- en datacommunicatiediensten”, concludeert het bureau. Het is dan ook niet zo gek dat de door Conclusr Research bevraagde ondernemers kostenbesparing als belangrijkste reden geven voor de overstap naar Voice over IP (bellen via het internet) in het algemeen en cloud-telefonie in het bijzonder.

Lees meer [fa icon="long-arrow-right"]

Last van cloudwatervrees?

[fa icon="calendar'] 18 maart, 2016 / Geschreven door Victor Visser


Werken vanuit de cloud lijkt tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Tekstverwerkings- en boekhoudsoftware en zelfs telefonie en videovergaderen: ondernemers hoeven zo niet meer voor de aanschaf van de bijbehorende programma’s, hardware en het beheer van die spullen op te draaien. Dat scheelt (financiële) kopzorgen. En toch is er nog een grote schare ondernemers die schoorvoetend toegeven dat zij de stap nog niet naar de cloud hebben gezet. Waarom? Als je doorvraagt komt het vaak neer op gebrek aan kennis van de mogelijkheden. En ook een beetje ‘cloudwatervrees’.

Lees meer [fa icon="long-arrow-right"]

Cloud bellen ontzorgt

[fa icon="calendar'] 18 december, 2015 / Geschreven door Victor VisserDe meeste Nederlanders werken tegenwoordig met ‘iets uit de cloud’. Bijvoorbeeld omdat zij internetbankieren: de software staat immers niet op hun pc, smartphone of tablet computer maar draait op de servers van de bank. Cloud computing in de meest pure vorm. Niet alleen software is vanuit de cloud af te nemen. Ook misschien minder voor de hand liggende zaken als telefonie gaan meer en meer naar de cloud.

Lees meer [fa icon="long-arrow-right"]