<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=131264810859910&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

De digitale consument rukt op

[fa icon="calendar'] 25 november, 2016 / Geschreven door Victor Visser

De consument profiteert in hoge mate van de Digitale Transformatie die zich nu aan het voltrekken is. Bedrijven en overheid zorgen door het digitaliseren van hun processen, diensten en producten voor een grotere toegankelijkheid omdat klanten en burgers kunnen nu op verschillende manieren met hen in contact komen.

Lees meer [fa icon="long-arrow-right"]

Ondernemers krijgen nieuwe kansen door Digitale Transformatie!

[fa icon="calendar'] 18 november, 2016 / Geschreven door Victor Visser

Verandering is tegenwoordig de enige constante factor, zowel in het dagelijkse leven als in het zakendoen. Ondernemers worden geconfronteerd met snel veranderende behoeften van hun klanten. En de klanten worden op hun beurt weer geconfronteerd met een snel veranderend aanbod van diensten en producten. Het valt allemaal onder de noemer ‘Digitale Transformatie’, met ICT als dé motor achter de veranderingen. Nieuwe en oude ondernemingen ontwrichten complete bedrijfstakken met nieuwe business modellen en manieren van zakendoen. Het huidige motto voor ondernemers is ‘ontwricht of wordt ontwricht’.

Lees meer [fa icon="long-arrow-right"]

Een veilige Digitale Transformatie: het kan dankzij de cloud

[fa icon="calendar'] 08 november, 2016 / Geschreven door Victor Visser

Digitale Transformatie: er is al het nodige over geschreven. Voor veel ondernemers is het een absolute noodzaak. De klant wil op allerlei manieren over diensten en producten kunnen beschikken (off- en online). En hij heeft inmiddels – dankzij internet – keuze genoeg. Wie daar niet op inspeelt, loopt omzet mis. En dat kan alleen door de slimme en kosteneffectieve inzet van ICT-hulpmiddelen, zoals cloud computing.

Lees meer [fa icon="long-arrow-right"]

Digitale Transformatie: ook voor het MKB!

[fa icon="calendar'] 28 oktober, 2016 / Geschreven door Victor Visser

Digitale Transformatie: een begrip dat steeds meer bekendheid krijgt. Het is een verzamelnaam voor niet te stuiten ontwikkelingen die ondernemingen naar een hoger plan stuwen. Ontwikkelingen die zowel maatschappelijk als technisch van aard zijn. De belangrijkste technologie die Digitale Transformatie mogelijk maakt? Dat is zonder twijfel cloud computing, ook bekend als ‘ICT op afroep’.

Lees meer [fa icon="long-arrow-right"]

Digitale transformatie op een natuurlijke manier

[fa icon="calendar'] 21 oktober, 2016 / Geschreven door Victor Visser

Vorige week kwamen circa 80 ondernemers naar onze Master Class: Digitale transformatie op een natuurlijke manier. De locatie was al even natuurlijk: de haaienzaal in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam.

Lees meer [fa icon="long-arrow-right"]

Digitaal transformeren? Leer het op 13 oktober in onze masterclass

[fa icon="calendar'] 06 oktober, 2016 / Geschreven door Victor Visser

Succesvolle ondernemers anno 2016 spelen snel en efficiënt in op de vraag naar nieuwe of andere diensten en producten. Zij communiceren ook op meer manieren met hun klanten en prospects. Hoe zij dat kunnen doen zonder hoge investeringen in ICT-hulpmiddelen? Het antwoord: door over te stappen op cloud computing. Een overstap die minder moeite kost dan menig ondernemer denkt. 

Lees meer [fa icon="long-arrow-right"]

Digitale Transformatie: wie heeft er nou een mobiele telefoon nodig?

[fa icon="calendar'] 28 september, 2016 / Geschreven door Victor Visser

“Heeft u een mobiele telefoon? Nee, daar zie ik het nut niet van in”, of: “Een mobiele telefoon? Nee hoor. Ik heb een antwoordapparaat, wie mij nodig heeft die moet maar wat inspreken.” Zomaar een paar citaten uit een film uit 1998 van programmamaker Frans Bromet. Hij ging de straat op en vroeg aan passanten of ze een mobiele telefoon hadden.

Lees meer [fa icon="long-arrow-right"]